Hvordan finder du de bedste etiketter?

Når du er på udkig efter etiketter kan det nemt virke som en jungle. Men det behøver ikke være svært at finde de bedste etiketter. I denne artikel får du nogle simple guidelines, som du kan følge, når du skal købe etiketter. Uanset om du skal bruge etiketter på jobbet eller privat.

Etiketter i dit design
Der er ingen grund til at gå på kompromis med designet. Når du bestiller etiketter, så vælg en leverandør, der kan levere klistermærker nøjagtigt som du gerne vil have dem. Er du i tvivl om leverandøren kan levere etiketterne, som du ønsker, så spørg altid inden du sender din bestilling. Kig efter en leverandør der kan levere etiketter i størrelse og form efter dine ønsker.

Hvilken kvalitet skal jeg vælge?
Etiketter fås i forskellige kvaliteter. Vælger du vinyl får du et solidt kvalitetsklistermærke, som du kan bruge til alverdens ting. Du kan også få klistermærker uden laminering, klistermærker med en mat overflade eller i papir. Hvad du vælger bør afhænge af hvad du skal bruge etiketterne til.

Slidstærke etiketter:
Hvis du har brug for etiketter til udendørs brug i sol (UV-lys), regn og vind eller i forbindelse med kemikalier, olie kan du med fordel vælge vinyletiketter.

Pris og kvalitet hænger sammen:
Når du køber personlige etiketter er der ingen tvivl om at pris og kvalitet hænger sammen. De billigste klistermærker er ofte i en tynd kvalitet, hvor limen ikke er nær så god, sammenlignet med de lidt dyrere etiketter.

Levering:

Det tager ikke lang tid at producere dine customized etiketter, men du skal selvfølgelig beregne en kort produktions- og leveringstid. Skal du bruge etiketter til en bestemt begivenhed, så husk at få dem bestilt i god tid. Du kan sagtens finde leverandører, der kan levere dine etiketter inden for 2-4 arbejdsdage.

Find nogle af markedets bedste etiketter her.