5 gode grunde til at lease en Audi

Leasing er på ingen måde på vej ud af billedet, når det handler om at få en ny bil. Her ejer du nemlig ikke bilen, men lejer den i stedet, og det kan have en masse gode fordele. Lige her kan du læse mere om audi leasing, og om hvorfor leasing efterhånden er en meget almindelig måde at have en smart bil på. 

Alt er inkluderet når du leaser

Når du leaser, er alt inkluderet når du underskriver kontrakten. Det vil sige at du ikke behøver at bekymre dig om ekstra omkostninger, når hjulene skal skiftes, ej heller hvis du har brug for vejhjælp. 

Der er god plads til at vokse

Laver du en aftale i forbindelse med din virksomhed, og hvis virksomheden vokser, så er leasingaftalen både fleksibel og skalérbar. 

Værdi for pengene

Vælger du at købe en ny bil, er der ofte et stort beløb der skal betales. Det gælder ikke når du leaser, her skal du blot betale et fastlagt beløb hver måned i din leasingperiode.

Altid en ny bil 

Når du leaser, er det ikke bare måden du har bilen på, der er nem at have med at gøre. Du får også mulighed for at vælge blandt de nyeste og mest moderne biler. 

Du kan bruge bilen når som helst

Endnu en fordel ved at lease er, at du kan bruge bilen privat og på job. Det er med til at give dig en ekstra fleksibilitet i hverdagen. Bruger du bilen privat, skal du blot være opmærksom på, at du altid skal have papegøjeplader hvis bilen er en varebil.