En landbrugsforsikring giver dig ro i sindet

Bliv klogere på, hvorfor en landbrugsforsikring er god for dig og dit landbrug

Som landmand er der meget, man skal tage sig af. Der er det fysiske arbejde med at passe afgrøderne eller dyrene, men dertil kommer også alt det administrative arbejde med at drive et landbrug. Regninger skal betales, regnskabet skal stemme, der skal bestilles varer og meget andet. Med andre ord er der rigtig mange ting, der optager din opmærksomhed, når du arbejder som landmand.

Derfor er der ikke noget at sige til, hvis beslutningen om hvilke forsikringer du skal have, og hvordan de skal sammensættes til netop dig, er trådt i baggrunden til fordel for dagligdagens praktikaliteter. Det er helt normalt. Til gengæld er der rigtig god grund til, at du skal begynde at se nærmere på dine forsikringer. Læs mere om hvorfor herunder.

Det får du med en landbrugsforsikring

Det korte svar er ro i maven. Du kan fortsætte med at drive dit landbrug og samtidig vide, at hvis noget skulle gå galt, så er du sikret. Hvis traktoren går i stykker, eller afgrøderne ødelægges af vind og vejr, kan du få dækning hos din forsikring.

Du kan vælge mellem mange forskellige forsikringer, og hvilke der er rigtige for dig, afhænger af netop dig og dit landbrug. På den måde får du en forsikringssammensætning, som passer 100% til dine behov, og du slipper for at betale for noget, du ikke har brug for.

Nogle af de forsikringer du kan overveje at få er: ansvarsforsikring (hvis du ved et uheld forvolder andre eller deres ting skade), medarbejderforsikring (hvis dine medarbejdere kommer til skade på arbejdspladsen), løsøreforsikring (hvis der sker tab af eller skade på dit produkt), bygningsforsikring (hvis der opstår storm, brand eller andet) og forsikring af dine køretøjer (hvis der sker skade på firmabil eller traktor). Dette er blot et udpluk af de forsikringer, der findes.

Landbrugsforsikring priser: Hvad koster det?

Er du blevet nysgerrig på, hvad det egentlig koster at forsikre dit landbrug? Så forstår vi det godt. Det er dog kun noget det enkelte forsikringsselskab kan svare på, så derfor anbefaler vi, at du tager kontakt til forskellige og får et godt tilbud på din landbrugsforsikring. Én af de firmaer, du kan overveje, er DLBR Forsikringsmægler. De arbejder som uafhængige mæglere, der arbejder for dig og kun dig. De står ikke i ledtog med et forsikringsselskab, men ønsker at dække dig så godt som overhovedet muligt.