Terapi Aarhus som individ eller grupper

terapi aarhus

I Aarhus kan du få terapi som enkeltperson eller gruppeforløb. Terapi Aarhus i form af supervision kan være specifikt og/ellers bredt. Se mere om supervision psykolog i denne artikel, og også hvilke andre terapiformer, du kan få hos psykolog aarhus.

 

Terapi Aarhus til de fleste behov

Terapi Aarhus fokuserer ikke altid udelukkende på den enkelte person. Den enkelte person er naturligvis altid i fokus og målet for lindring via terapi aarhus. Men terapi aarhus kan også tilbydes i grupper. Det kan være familieterapi, eller gruppeforløb med andre ligesindede. Hvilken type terapi aarhus der er brug for finder din psykolog aarhus ud af. Former for terapi aarhus i gruppe kan være familieterapi eller forløb for børn og unge. Ved terapi aarhus er der altid stor erfaring og viden omkring behovet for den enkelte.

Den psykolog du får, er ekspert på sit område, så du er i trygge hænder, og får den terapi aarhus, som du har brug for. Terapi aarhus har mange års erfaring med terapi til børn, terapi til unge og til familier. Derfor vil terapi aarhus altid starte med at spore sig ind på hvad det er, der er dine eller jeres udfordringer. Og derudfra finde den bedste form for terapi aarhus til dig eller jer.

 

Supervision psykolog

Arbejder du som fagperson i et felt, hvor det kan slide på dig som person, så er supervision psykolog måske vejen frem for dig.  Supervision psykolog har fokus på at hjælpe dig som fagperson, så du kan finde glæden i dit arbejdsliv (igen).  Supervision Aarhus forløber fuldstændig forskelligt fra person til person. Terapi Aarhus i form af supervision kan fungere både som en konkret samtale, hvor I fokuserer på en bestemt case. Eller det kan dreje sig om mere generelle refleksioner.

 

Supervision psykolog til fagpersoner

Supervision psykolog har til formål at gøre dig bedre som fagperson. Det kan være du i dit daglige arbejde arbejder med emner, som kan påvirke dig i negativ retning. Det kan resultere i, at du tager arbejdet med hjem, og at du er trist, ked af det og hurtigt bliver irriteret. Og det kan gå ud over din familie. Ved en supervision psykolog kan vi tale de konkrete arbejdsopgaver igennem. Supervision psykolog kan også tale om dine kompetencer som psykolog eller fagperson, så du kan udvikle dig. På den måde kan du blive mere modstandsdygtig overfor nye udfordringer og de kommende jobopgaver ud står overfor.

Terapi Aarhus som gruppe

Er den terapi form der passer dig bedst gruppe terapi, så tilbydes du supervision psykolog terapi i en gruppe, med andre i samme båd som dig. Supervision psykolog kan give meget, da vi ofte lærer i fællesskab med andre. Det kan være de beskæftiger sig inden for andre områder end du gør, og at I på den måde kan spejle og reflektere over nye aspekter. Det kan også være supervision psykolog grupper med andre personer, inden for dit eget felt.