Find gode muligheder for hjemmemassage

De færreste har råd til at tage til massøren en gang om ugen, men mange har stadig brug for at få løsnet op. Her kan du læse om nogle af de bedste muligheder, du kan finde for at få massage i hverdagen. Det tager kun få minutter at læse med!

Få fat i en god massagepistol

En god massagepistol kan hjælpe dig med at få bugt med knuder i ryggen, og de rigtig gode modeller kan også bruges andre steder på kroppen, hvis du for eksempel oplever ømhed efter løb eller anden fysisk anstrengelse.

En massagepistol er nem at bruge, og der findes mange forskellige modeller på markedet. Se de bedste massagepistoler her, så du kan få en idé om, hvilke muligheder, du har. En massagepistol kan ofte bruges af alle aldre, så længe de instrueres korrekt.

Giv dig selv en gave i form af en krop i balance og velbehag. Lad din nye massagepistol fjerne ømme og smertende områder, så du sparer pengene til massøren.

Massageapparater til fødder eller hænder

Du kan selvfølgelig også finde apparater, der er til mere fokuserede områder end en massagepistol. Massageapparater til henholdsvis hænder og fødder er også store på markedet, og de kan gavne dig, der ofte føjer med ømme fødder eller hænder.

En hjemmemassagemaskine er en god investering, hvis du sidder meget ved computeren eller ofte står op hele dagen. Idéen med en massagemaskine er, at den øger blodtilførslen til dit problemområde, så kroppen kan begynde at hele sig selv. Dét kan mindske smerterne, selvom det ikke nødvendigvis er en endelig løsning, og hjælpe dig med at holde hverdagen ud, indtil du skal til fysioterapeut eller massør.

Transporterbar massagestol

Det er også muligt at få massageapparater, der slænges over en stol for at danne en transporterbar massagestol. Det er en smart måde at få velbehag i hverdagen, og det kan hjælpe dig, der døjer med milde smerter i ryggen og skuldrene.

Du kan finde rygmassagemaskiner i forskellige varianter, lige fra dem, der kan tage sig af hele ryggen, til dem, der fokuserer på skuldrene. Når du har identificeret dit problemområde, kan du vælge den maskine, der har størst sandsynlighed for at hjælpe dig.

Konsulter gerne din fysioterapeut, hvis du er i tvivl om, om en elektrisk rygmassør overhovedet kan være til fordel for dig, og hør dem evt. om de vil anbefale en bestemt model til dig.