Stress kan altid behandles

Lider du af stress pga. arbejdet eller bare hverdagslivet, er der hjælp at hente, hvis du rækker ud. Det kræver blot, at du selv er villig til at bruge energi på at hjælpe dig selv. Du har måske bare mest af alt brug for hjælp til selvhjælp, det sted hvor du lige nu befinder dig i livet.

Det er ingen skam at søge hjælp

Få hjælp til håndtering af stress hos en stress coach, hvis du er diagnosticeret og føler et behov for hjælp til at komme videre. Er du endnu ikke diagnosticeret, kan det være, du skal tage til lægen før en stress coach for at opklare i hvilken grad, du lider af stress. Det vil med garanti forbedre dine muligheder for at få det bedre fremadrettet. Måske har du i en længere periode levet med symptomer på stress, som du har slået hen og troet, at det bare var det ubehag, du må forvente, som du stiger i alder. Hvis det lyder som dig, opremses et par symptomer her: irritabilitet, hukommelsessvigt, muskelspændinger, hovedpine, hjertebanken, søvnbesvær og mavepine. I tilfælde af, at du genkender et eller flere af disse symptomer, bør du blive konsulteret af en professionel for din egen fremtids skyld.

Lad det ikke vare ved

En stress coach kan både være behjælpelig med at forebygge værre stress i de tidlige stadier og med at håndtere, hvis det allerede er nået ud på et værre niveau, end det har været. Den eneste måde, du kan få hjælp på, er ved selv at vurdere, at det er tid. Det er altid bedre at tage til lægen en gang for meget end for lidt. Med stress kan der nemlig følge en masse komplikation, hvis ikke det behandles i tide. Langvarig stress kan faktisk resultere i forhøjet blodtryk, permanent hukommelsesvigt og mange andre ting, de fleste helst vil slippe for.