Sådan gør du dit rygestop lettere for dig selv

Det er ikke let for nogle at stoppe med at ryge. Hvis først du har besluttet dig, at du vil stoppe med at ryge, mangler du bare at finde viljestyrken til at få det gjort. Du kan gøre dit rygestop lidt lettere for dig selv med nogle få tricks.

Sæt en dato i din kalender

Det er aldrig nok at sige, at du vil stoppe med at ryge, så snart du kan. På den måde gør du det lettere for dig selv at blive ved med at udskyde det. Hvis du vil motivere dig selv bedre, kan du sætte en bestemt dato i din kalender, hvor din rygestop skal ske.

Trap ned med en e-cigaret

Hvis du har svært ved at kvitte smøgerne fra den ene dag til den anden, kan du tage en periode, hvor du i stedet bruger en e-cigaret. Den giver dig nemlig lidt samme følelse, men den er ikke lige så sundhedsskadelig. Her kan du købe tanke, brændere og coils til din e-cigaret.

Inddrag dine nærmest i dit projekt

Når du skal i mål med sådan en udfordring, er det altid en god idé at inddrage dine nærmeste i det. De kan nemlig være en rigtig god motivation. De kan være med til at presse dig, hvis du er ved at falde i. Hvis du har informeret nogle om dit mål, vil du automatisk føle dig mere presset til at gennemføre.

Brug nikotinprodukter

Du kan nok ikke undgå, at du får nogle abstinenser, der bliver svære at distrahere fra. Du kan til gengæld gøre det lettere for dig selv ved at købe nogle nikotinprodukter såsom nikotintyggegummi. Der findes flere produkter af den slags, som har til formål at prøve at holde dine abstinenser nede, så du ikke ender med at ryge i fælden.