Find din perfekte gasgrill

Man kan grille hele året – jo, det kan man altså! Det er uanset om du skal grille flæskestegen juleaften, om du skal grille pølser i marts fordi du lige får lyst, eller om du skal grille en lun sommeraften. Det er simpelthen ingen undskyldninger for ikke at grille, for det gør alt så meget mere lækkert. Det er uanset om du griller kød eller grøntsager – det bliver en succes hver eneste gang! Det kan dog være svært at vurdere hvilken gril man skal købe. Du kan finde forskellige grills ved at klikke her.

Skal man vælge gasgrill eller kulgrill?

Det er forskelligt hvad folk foretrækker. Mange synes stadig der er noget charme over at tænde op for en kulgrill. Sandheden er dog, at det er noget bøvlet i forhold til en gasgrill. En gasgrill er nemlig klar på meget få minutter, hvor en kulgrill tager meget længere. Det er dog i det lange løb helt op til dig, hvad du gerne vil have, da begge dele har sin charme – det er dog langt nemmere med gasgrill, da det blot er en knap, der skal trykkes på. Det smager dog stadig præcis som hvis du havde en kulgrill, så i forhold til maden er der ikke så meget forskel.

Hvilken størrelse grill skal man vælge?

Det er meget individuelt hvad folk har brug for. Det er også værd at tage i mente, hvor meget plads man har at gøre godt med. Hvis du bor i lejlighed og blot har en altan, kan det ikke rigtig nytte noget at du køber det største monster af en grill, som kommer til at fylde det hele. Der kan du derimod købe en mindre grill, som fungerer præcis lige så godt, og gør at du stadig kan stå på altanen mens du griller. Hvis du derimod har en stor have, så kan du med fordel vælge en større grill. Så kan du også grille til hele nabolaget, hvis du skulle have lyst til at invitere dem forbi på pølser og kyllingelår!

Hvordan gør man en gasgrill ren?

Det kan godt svine lidt at grille, især hvis de ting man griller har marinade på sig. Det er derfor vigtigt, at du gør din grill rent efter hver brug, så det ikke hober sig op og brænder fast, for så har du allerede der balladen. Hvis du blot køber en grillbørste og lige sørger for at skure godt, så er den med det samme klar til næste gang!