Mangler du nye idéer i køkkenet?

Vi har alle vores forskellige favoritter i køkkenet. Men, nogle gange oplever vi, at vi falder lidt for meget ned i vores gamle vaner i køkkenet. Det vil sige, vi har tendens til at lave det mad, som vi kender. Dette er også helt okay, men nogle gange kan man savne lidt variation. Hvis du også føler, at du er løbet lidt tør for idéer i køkkenet, så har du fundet den rigtige artikel, som passer perfekt til dig. Her vil du høre om de nyeste nyheder, som du kan benytte i dit køkken, til at krydre det hele lidt op.

De seneste nyheder indenfor mad artikler

Nogle gange sker det, at man går i stå, fordi man ikke har det rette udstyr. Der er forskel på den mad, som du får på restauranten og det du selv laver. En af grundene til dette er, at de har noget andet udstyr på restauranten. Men, meget af dette udstyr er blevet tilgængeligt for den gennemsnitlige forbruger. Et af disse madlavningsartikler er den nye steba sv50. Dette er det nyeste og bedste indenfor sous vide teknikken. Du bruger en steba sv50 til at opvarme vandet, og holde det på den perfekte temperatur. En steba sv50 bruges altså, når du vil tilberede kød, ligesom på en gourmet restaurant.

Hvad er sous vide?

Sous vide teknikken er blevet meget udbredt i forbrugerkøkkenet. Her har du mulighed for at tage kød, som ikke koster en formue, og lave det om til en mør gourmet steak. Dette er fordi, at du vakuumpakker kødet og langtidsforbereder det i perfekt tempereret vand. Denne nye metode er for dig, som gerne vil prøve nye ting i køkkenet og ikke er bange for at eksperimentere lidt.

Til alle madelskere

Hvis du mestrer sous vide teknikken, vil du uden tvivl putte et smil på læben på alle de madelskere, som du får på besøg.