Hvem elsker ikke Gurli Gris? Gurli Gris legetøj er et stort hit!

Little Happy Gurli Gris

Den populære gris fra tegneserien Gurli Gris er nu tilbage med alverdens forskellige legetøj til alle børn der elsker tegneserien. Legetøjet vil være et hit hos enhver Gurli Gris fan. Du kan nu opleve de søde figurer i fysisk tilstand, med hus, fly og alverdens andre ting. Barnet kan også blive puttet i noget Gurli Gris sengetøj, og sove med en sød Gurli Gris bamse. 

Et bredt udvalg af Gurli Gris legetøj? Ja det er da hvad Little Happy kan tilbyde! Med linket her, www.littlehappy.dk/gurli-gris, kommer du ind i et univers fyldt med Gurli Gris legetøj og andre ting, som med sikkerhed vil være et hit hos barnet. Universet er kæmpe, og du kan med sikkerhed finde noget dit barn vil elske. 

Et velkendt ansigt

Gurli er en velkendt figur for mange børn, som er blevet set i fjernsynet utallige gange. Hun vil fungere som en tryghed for barnet, og vil derfor hurtigt blive barnets bedste ven og følgesvend. Det vil virke hjemligt for barnet lege med Gurli og vennerne, da de som sagt er velkendt for fjernsynet, og derfor vil det også være nemt for barnet at bruge fantasien til lege og aktiviteter. Produkterne er som sagt utallige, og her er enkelte af dem:

  • Gurli Gris mobilt hospital

Nu kan du med denne Gurli Gris mobilt hospital tage med Sygeplejerske Gurli Gris og Doktor Brunbjørn med på tur. Nu kan du opleve undersøgelse af patienter i ambulancen, og herefter på det mobile hospital so0m den kan laves om til.

  • Gurli Gris Puslespil, 4 stk.

Med dette sæt får du hele 4 puslespil som kan samles om og om igen. Puslespillene er miljøvenlige, og kan dermed købes med god samvittighed. De fire puslepil er med henholdsvis 25, 20, 16 og 12 brikker, og har dermed forskellige sværhedsgrader. De måler alle 16 x 16 cm

  • Gurli Gris sygeplejerske – 27 cm

Denne fine bamse kan hurtigt blive barnets putte- og sove makker. Bamsen er en perfekt størrelse til at kramme, putte og lege med. Gurli Gris som sygeplejerske vil være en perfekt gave til barnet der mangler en bamse med et velkendt ansigt. 

Skal du holde børnefødselsdag?

Elsker dit barn Gurli Gris? og skal du holde børnefødselsdag? Så kan du hurtigt mixe de to ting sammen!

Du kan nemlig får forskellige elementer som vil være perfekte til en børnefødselsdag for en der elsker Gurli Gris. Dette er eksempelvis pakken med Gurli Gris servietter med 20 stk. i. Herudover kan du også få en pakke med 8 stk. engangs tallerken med samme motiv så det passer sammen. 

Barnet der elsker Gurli Gris vil synes dette vil være paradis, og vil elske at kigge ned på Gurli og Gustav Gris. Det vil være den perfekte detalje til fødselsdagen.