Derfor er legetøj et godt læringsredskab

Når man snakker om børnelegetøj, er det måske ikke altid, at man forbinder det med noget lærerigt og vigtigt. Legetøj ses mere som noget børn har, fordi de skal have det sjovt og hyggeligt. Men når barnet begynder at vokse, og skal lære en masse ting, kan legetøj faktisk være et godt hjælpemiddel. Det kan både bruges til at træne finmotorikken, men også til stimulering af barnet – det er nemlig sundt. Husk dog at tilpasse legetøjet til barnets alder. Legetøj til 3 år gamle børn er nemlig ikke det samme som til babyer.

Legetøj til det 3-årige barn

Når dit barn er 3 år gammelt, er han eller hun fyldt med en masse energi og nysgerrighed. Derfor er legetøj en god måde at stimulere på. hvis du finder legetøj, som ovenikøbet er lærerigt, og det endnu bedre. Det kunne være ting som puslespil eller billedlotteri. På den måde kan dit barn have det sjovt med sit legetøj, samtidig med, at der læres nye ting. derudover kan det også være en god ide at lade barnet udfolde sig kreativt. Det kunne være med tegninger, eller med modellervoks. Det er nemlig sundt for dit barn ikke blot at lære igennem leg, men også at kunne udtrykke sig kreativt.

De er voksne, for man ved af det

Noget man skal huske når man har mindre børn, er at nyde det. De vokser nemlig hurtigt op, og pludselig fortryder man ikke at have nydt børnetiden lidt mere. Prøv derfor at bruge mere tid med dine børn, og find tid til en masse sjov og leg i hverdagen, selvom tiden måske er knap. Det vil dine børn helt sikkert elske. Så husk på, at legetøj faktisk ikke kun er legetøj, men også et læringsværktøj, som kan give dine børn nye færdigheder, og en mulighed for at lære.