Gør dit barns weekend eventyrlig

Har du lyst til at forkæle dine børn lidt ekstra her i weekenden? Dette kan gøres på flere måder, og det behøves ikke altid være den dyreste løsning. Børn er nogle af de mest taknemmelige væsner, og der behøves ikke stå ”Tivoli” eller ”Zoo” på kalenderen for at give dem en magisk weekend. Herunder får du tre gode eksempler på hvordan du kan underholde børnene i weekenden.

3 gode måder at underholde de mindste på

  • Lav små hyggelige hobbyprojekter. Indkøb noget garn, karton, flamingo og tuscher samt maling. For få penge kan du hurtigt få en hel eftermiddag til at gå rundt om spisebordet. Du kan give børnene fri leg til at være kreative og udfolde sig selv på.

  • Afhold en hyggelig filmaften. Gør noget ekstra ud af det – pynt hyggeligt op, tag dynerne ud fra soveværelset og stil en masse snacks klar. Men hvad skal man se? Toy Story 4 er den oplagte mulighed. En hyggelig, lærerig og skæg film for de mindste, som også er underholdende for de voksne. En film som vil skabe stor glæde hos alle aldre. Efterfølgende kan du lave en lille Toy Story 4-quiz for børnene, som giver en ekstra dimension til den hyggelige aften.

  • Tag børnene med ud i naturen. Præsentere dem for alverdens små dyr og kryb og lad dem kravle rundt i skovbunden. I kan klatre i træer, bygge en hule eller lave et bål hvor I kan riste skumfiduser henover. En hyggelig aktivitet for både børn og forældre. Samtidig lærer de små hvorledes man skal gebærde sig uden i naturen og være nænsom mod dyrene, der har naturen som deres hjem.

Disse tre hyggelige aktiviteter er alle sammen billige, og noget som ikke kræver meget forberedelse. Så glæd og overrask børnene ved at have arrangeret noget særligt for dem i weekenden.