Online spil kan godt tage overhånd: Dette kan du gøre

Er du vild med at spille online? Der er mange danskere som flittigt bruger deres fritid på at spille casino samt andre spil online. Når man spiller online, skal man altid være påpasselig, da det kan komme til at tage overhånd. Hvis du vinder, så får du blod på tanden til at fortsætte dit spil, da det kan være du er heldig at vinde igen. Der findes mange danske sider hvor du kan gamble og spille online. Det er forskelligt hvilken side den enkelte dansker vælger. Spil med omhu, så det ikke kommer til at tage overhånd.

Meld dig ind i rofus, hvis spillet tager over 

Hvis online spil har taget overhånd og du bruger for mange penge på det, så er der en måde at du kan undgå dit spil. Du kan melde dig ind i rofus som er Spillemyndighedens Register Over Frivilligt Udelukkende Spillere. Her kan du med dit NEM-ID registrere dig, så du bliver udelukket fra de danske spillesider. På denne måde kan du undgå at blive fristet, da du automatisk vil blive smidt af de danske spillesider. 

Det er muligt at spille på udenlandske sider 

Hvis du får styr på dit spil, så er det muligt at kunne vende tilbage til online spil. Via de danske sider kan du ikke komme til at spille igen, men det kan du via de udenlandske. Her er der ikke nogen regler omkring NEM-ID og rofus. Det er forskelligt om folk har lyst til at spille spil uden NemID og rofus. Hvis du selv mener at være i stand til at kunne styre spilleriet, så er der ikke nogen hindring ved at bruge de udenlandske sider. Hvis du tvivler det mindste på dine egne lyster, så er det bedre at holde sig langt væk fra det. Der er naturligvis altid en grund til at du har valgt at registrere dig i rofus på de danske sider. Dette skal du altid have i mente inden du beslutter dig for noget omkring at fortsætte dit spil.

Find på noget andet 

Det er en god ide at du finder en anden hobby i din fritid, så online spil ikke bliver det som du bruger tiden på. Det er vigtigt at kunne fokusere på noget helt andet som interesserer dig. Online spil er generelt noget for alle, men man skal selv have en vis selvkontrol, så det ikke kommer til at tage over. Som hovedregel må man antage, at spillet bliver for meget hvis du frivilligt melder dig ind i rofus. Derfor bør du holde fingrene fra andre spillesider, hvis du ikke selv tror på at du kan holde spilleriet nede på et fornuftigt plan.