Spar tid og besvær: køb et industrivaskeri med service

På steder, hvor store mængder af vasketøj skal vaskes dagligt, stilles der store krav til funktionaliteten og effektiviteten af både vaskemaskiner og tørretumblere. Disse maskiner skal være bygget til at blive brugt mange gange hver dag uden at gå i stykker, mens de på samme tid skal vaske i høj kvalitet og i et tempo, som gør mange vaske muligt inden for en kort tidsramme.

Det kan eksempelvis være relevant for dig, der driver et boligselskab, hvor du mangler et velfungerende fællesvaskeri, hvor maskinerne kan levere pålidelig kvalitet, der vil tilfredsstille vaske- og tørrebehovet for alle beboere.

Det er også relevant for dig, der driver en virksomhed som eksempelvis et hotel eller en restaurant, hvor store mængder af vasketøj er en del af den daglige drift.

I begge eksempler er normale vaskemaskiner og tørretumblere ikke tilstrækkelige, da de ikke har den kvalitet, som kræves i en maskine, der bruges mange gange dagligt. De kan heller ikke levere den effektivitet og kvalitet i vask og tørreproces, som er nødvendigt i både et fællesvaskeri og en virksomhed.

Netop derfor er det en god idé at investere i et professionelt industrivaskeri fra Nortec, som vil skræddersy en løsning til dig, der er både funktionel og yderst omkostningseffektiv.

Udliciter driften til professionelle teknikkere

Du kan udlicitere driften af dit vaskeri til Nortec, så du aldrig selv skal bøvle med problemer, når de opstår. Ved at udlicitere vaskedriften får du et vaskeri, som altid fungerer, da både reparation og vedligeholdelse vil blive klaret af et professionelt team af dygtige teknikkere, der står klar til at hjælpe dig overalt i landet, når det bliver nødvendigt.

Dertil får du selvfølgelig nogle maskiner i en rigtig høj kvalitet, der er både hurtige, effektive og energibesparende, mens de også har en høj kapacitet og en brugervenlighed helt i top.