Slip for at rode med dine kabler og ledninger på dit kontor

De fleste mennesker har i vores teknologiserede verden en computer, telefon, tablet eller lignende. Og alle disse elektroniske enheder behøver opladning, hvor de oftest sættes til en ledning i en stikkontakt. Det kan dog godt blive særdeles rodet med disse mange ledninger og kabler til dine forskellige enheder. Måske har du et kontorbord, hvor alle dine opladerstikke er sat fast, og derfor oplever du måske, at de har tendens til at rode sig sammen, blive væk, gå i stykker eller lignende. En måde hvorpå du kan undgå ledning- og kabelrod er ved at investere i en MiniConnect fra NEETS. En MiniConnect er en mindre form for beholder, hvori du netop kan samle alle dine kabler og ledninger.

Udover at dit hjem eller kontor naturligvis fremstår meget mere organiseret og lækkert, når der ikke ligger kabler og ledninger spredt udover det hele, så er der altså også andre fordele ved en MiniConnect. Blandt andet kan rod på kontoret være en stressfaktor, der kan føre til mindre overskud og mindre lyst til at sætte dig ved dit kontorbord og være produktiv. Derudover ødelægger du hurtigere dine kabler og ledninger, når de bare ligger frit på kontoret eller i hjemmet, fordi de hele tiden slider hen ad jorden, bliver trådt på eller hevet i.

Lyder en MiniConnect som noget for dig, kan du finde et udvalg her. Det smarte ved en MiniConnect fra NEETS er også, at den kan bruges i de fleste borde, og at du også kan bruge den til det meste slags udstyr. Desuden er den utrolig nem at installere, så hvis du er gør-det-selv typen, kan du sagtens få installeret din MiniConnect på egen hånd. En MiniConnect fylder ej heller særlig meget, så uanset hvilken stil du kører i dit hjem eller på dit kontor, vil den passe fint ind.