Sådan får du hjælp til at starte virksomhed i Horsens

Hvis du vil starte din egen virksomhed i Horsens, er der masser af steder, du kan få rådgivning og sparring. I artiklen her får du indblik i nogle af de muligheder, du kan gøre brug af, når du planlægger at starte selvstændig virksomhed som borger i Horsens Kommune.

Horsens er en by med gode muligheder for iværksættere. Her er masser af netværk og tilbud om rådgivning, så du er sikker på, at du kommer godt fra start. Er du allerede etableret iværksætter, kan du ligeledes søge sparring og rådgivning, hvis du er kørt fast.

I sidste ende handler det om at gøre brug af de mange tilbud, der er i byen, når du har brug for det. Horsens er en god by at starte op som iværksætter, hvilket afspejles i både de kommunale og private tilbud for erhvervsdrivende.

Business Horsens

Uanset, om du har behov for hjælp til oprettelse af ApS, sparring eller konkret rådgivning, kan du få hjælp i det lokale erhvervsnetværk, Business Horsens. Her finder du en lange række tilbud, som er målrettet iværksættere.

Du kan blandt andet deltage i de månedlige informationsmøder, der primært henvender sig til nystartede iværksættere. Du kan også deltage i gratis kurser, hvor du får hjælp til at stifte virksomhed, så du er sikker på, at du kommer godt i gang.

Business Horsens tilbyder også vækstforløb for etablerede virksomheder og iværksættere, der ønsker at tage skridtet videre til næste level. Du kan samtidig få hjælp til at finde studentermedhjælpere, praktikanter og ordinære medarbejdere.

Venture City Horsens

Hos Venture City Horsens har du mulighed for at få sparring, mentorstøtte og investorer. Venture City henvender sig primært til etablerede iværksættere og vækstvirksomheder, som har brug for rådgivning i forhold til at komme videre til næste level.

Hvis du har brug for en kapitalindsprøjtning, kan du pitche din idé for de tilknyttede Business Angels, ligesom du har mulighed for at få en ambitiøs mentor, der kan hjælpe dig videre med din virksomhed i Horsens.

Erhvervshus Midtjylland

Hos Erhvervshus Midtjylland kan du få 1:1-sparring omkring dine forretningsmuligheder. Hjælpen koster ikke noget, og den er 100% uvildig. Du kan få vejledning indenfor stort set alle brancher og områder, uanset hvilket niveau din virksomhed befinder sig på.

Du kan blandt andet få sparring indenfor kapital og finansiering, eksport og internationalisering, ledelse, organisation og HR, teknologi og innovation, digitalisering, strategi og forretningsudvikling samt en lang række andre emner.