Lokalt professionelt oversættelsesbureau leverer sproglig kvalitet 

Commas er et professionelt oversættelsesbureau beliggende i Odder, der værner om at levere oversættelser af høj kvalitet hver eneste gang. Det sikrer de, ved at samarbejde med professionelle freelancere, oversættere og translatører, der hver især har en relevant spidskompetence, som ligger inden for vores specialeområder.  

Deres oversættere er sprogligt uddannede, og som regel også modersmålsoversættere. Det giver et tårnhøjt sprogligt niveau, og sikrer også, at kulturelle forskelligheder ikke går tabt i oversættelsen. Oversætterne er højtuddannede og/eller modersmålsoversættere som gør at ordspil og fængende overskrifter bliver oversat, så jeres målgruppe får samme budskab som i originaludgaven, uanset hvilket sprog, de læser jeres materiale på.

De står selv for kvalitetssikring af alle oversættelser, lavet af dygtige oversættere. Dette er med til at ensarte oversættelserne.

En professionel oversættelse er i tråd med virksomhedens DNA

En oversættelse er ofte virksomhedens ansigt udadtil, og en dårlig oversættelse kan derfor koste dyrt. Priserne i de forskellige oversættelsesbureauer afhænger meget af, hvem der oversætter teksten.

Som specialiseret oversættelsesbureau går de aldrig på kompromis med kvaliteten og bruger kun de dygtigste oversættere, der alle har en høj sproglig uddannelse, et specialeområde og mangeårig oversættelseserfaring. Højeste kvalitet hver gang er deres varemærke.