Kom hurtigt og bekvemt rundt i Horsens med en ny cykel

Er det tid til en ny cykel eller har du blot gået med ønsket om at skulle skaffe dig en af de populære køretøjer længe? En cykel giver dig frihed til at komme rundt i byen. Med en fed cykle, så kan du lade bilen stå og i stedet glæde dig over naturen og den friske luft, som jo er bevist gør dig i bedre humør og giver dig et støre overskud i hverdagen. Pedalatleten har et stort udvalg at cykler som du kan vælge imellem, så du er helt sikker på at du får den rette, der passer til dine ønsker og behov for brugen.

Tag udfordringen op med en mountainbike

Der er mere eller mindre ingen forhindringer der er for store eller for voldsomme når du kommer kørende på en mountainbike. Det er slet ikke noget problem at køre i byen på de pænt asfalterede veje, men du kan også tage din nye mountainbike med u i skoen, på stier eller skrænter, som ikke kunne klares med bilen. Med en mountainbike får du en alsidig cykel der giver dig muligheden for at tage udfordringen op, frisk luft og en masse givende motion.

Har du overvejet at købe en elcykel?

Hvis du gerne vil have det nyeste og mest populære når det kommer til cykler, så skal du have en elcykel. En elcykel har en batteridrevet hjælpemotor på stellet, der gør at du møder mindre modstand når du skal træde i pedalerne. Der er altså ingen undskyldning for ikke at tage cyklen frem for bilen når du skal fra A til B, for med en elcykel kommer du hurtigere frem, uden at skulle arbejde så meget for det som det gør sig gældende med en traditionel cykel. Det er særligt en fordel med en elcykel til dig der pendler frem og tilbage hver dag, eller dagligt skal over stejle bakker og stigninger på din rute.

Få samlet din nye cykle inden du forlader cykelhandleren

Du behøver ikke at have fingrene skruet sådan på, at du skal kunne klare at samle en ny cykel, før end den bliver klar til brug, det kan du trygt overlade til eksperterne. Inden du tager din nye cykle med hjem, kan du få den samlet hos cykelhandleren, så er du også sikker på at alt er som det skal være og din cykel er samlet præcis efter forskrifterne.