3 sportsrejser du ikke vil gå glip af i Europa i 2022/2023

Tag på en NFL sportsrejse

Er der en sportsgren der har en særlig plads i dit hjerte, og elsker du oplevelser, når du er på ferie? Så er en sportsrejse lige noget for dig. Det er den perfekte kombination af at opleve en unik sportsbegivenhed samtidig med, at du kan holde ferie i et andet land.

Det er underordnet om du er til cykling, Formel 1, eller noget tredje. Uanset, så er det en helt speciel oplevelse at være tilskuer til en stor sportsbegivenhed i et andet land, og mærke den stemning der er sådan et sted. Er det noget for dig, behøver du ikke rejse langt, for at få en uforglemmelig ferie med sportsoplevelser.

I denne guide kan du høre om tre spændende sportsrejser i Europa, som er værd at opleve i 2022/2023.

NFL i London

Er du passioneret omkring amerikansk fodbold og har du altid ønsket at se en kamp live? Så behøves du faktisk ikke længere væk end London, for at kunne opleve det med egne øjne som tilskuer i år.

I London kan du opleve en NFL-kamp mellem Denver Broncos og Jacksonville Jaguars den 30. oktober 2022. Det foregår på det ikoniske Wembley Stadium, som efter to års pause igen er vært til NFL, hvilket er en oplevelse du ikke vil gå glip af. Udover amerikansk fodbold på topniveau, så byder Wembley Stadion nemlig også på madboder, musik, cheerleaders, fanshop og meget andet, så du får oplevelsen af at være i et mini-USA på kampdagen.

Desuden er London en fantastisk storby, der byder på mange oplevelser udover NFL, blandt andet det ikoniske pariserhjul London Eye, og residensen for den britiske dronning, Buckingham Palace. Der er mange seværdigheder i storbyen du kan besøge, når du ikke er på stadion.

Verdens største fodboldstadion i Barcelona

Er du fodboldfan, så er en sportsrejse til Barcelona den ultimative sportsoplevelse.

I år skal FC Barcelona blandt andet spille en spændende kamp mod Villareal CF på Camp Nou den 19. oktober. FC Barcelona som har hjemmebane på Camp Nou er et af verdens bedste fodboldhold, og en fodboldkamp med dette hold er fuld af spænding og underholdning.

Camp Nou i Barcelona er Europas største fodboldstadion. Der er plads til omkring 100.000 tilskuere, så du kan prøve at forestille dig hvilken stemning der kan være på dette stadion. Og hvor højt det lyder, når der bliver heppet fra tilskuerpladserne.

Barcelona er en storby kombineret med en stor strandpromenade, og du kan nyde godt af sydens sol og den spanske vin og mad, mens du er på sportsrejse i byen. Når du går rundt i byen, vil du også opleve storslået arkitektur fra blandt andet Antoni Gaudí, som er verdenskendt for kirken La Sagrada Familia og Park Güell. Barcelona er altså en perfekt destination til en sportsrejse, hvor du kan kombinere sportsoplevelser med storbyferie.

VM i ishockey i Finland

I år er Island så heldig at være vært for VM i Ishockey, og det er altså en oplagt mulighed for dig at opleve en af de helt store sportsbegivenheder i verden, uden at du skal rejse langt væk.

Så hvis du er ishockey-fan, er det altså med at gribe chancen i år, for at få en sportsrejse i særklasse, hvor du ikke skal uden for Europa.

Der er en særlig intens stemning til ishockeykampe, med spillere der ikke er bange for at gå til hinanden. Det bliver kun mere intenst, når du sidder på tilskuerpladsen og ser det med egne øjne.

Trænger du til lidt ro efter de barske ishockeykampe, så kan du gå ud i Finlands natur. Finland er et land med unik og utrolig smuk natur. Landet er særligt kendt for sine store skove og søer. Finland har nemlig flest søer i verden i forhold til dets størrelse, og skove dækker cirka 70% af landet. Du får altså her en sportsrejse, hvor du både får en storslået naturoplevelse og sportsoplevelse.