Indret din hjemmearbejdsplads med omtanke

Efter de gentagende nedlukninger er hjemmearbejdsplads blevet en temmelig almindelig ting. Mange firmaer har indset fordelen ved hjemmearbejdsplads. Det samme har rigtig mange af de ansatte. Ikke alt kan foregå via en hjemmearbejdsplads, men alligevel er der forbavsende meget som rent faktisk godt kan. Herunder får du et par gode råd til hvordan du skaber den bedste hjemmearbejdsplads.

Det kan en hjemmearbejdsplads bruges til

Der er selvfølgelige et hav af firmaer som ikke kan benytte sig af at de ansatte har en hjemmearbejdsplads. Det som en hjemmearbejdsplads er god til, handler om alt hvad der har med computere og telefoner at gøre. Arbejdes der med telefonsalg, kan det jo i princippet foregå fra alle tænkelige steder. Det samme gælder ting der foregår via computeren. Om du skriver mails derhjemme eller på kontoret er jo fløjtende ligegyldigt.

Det fede ved at arbejde hjemmefra

Der er mange gode ting ved at arbejde hjemmefra, men der er også et par ulemper.

  • Pyjamas og uredt hår. En klar fordel er den tid du ikke bruger på badeværelset. Der er ingen der kan se om du er nøgen eller i gorilla kostume, mens du foretaget salg via din telefon.
  • Du kan arbejde som det passer dig. Har du kun opgaver via din computer og faste deadlines, kan du arbejde klokken fire om natten og holde fri klokken ti om formiddagen, det er helt op til dit eget humør.
  • Den største ulempe er nok tabet af kollegaer. Du har ikke den samme sociale omgang med andre hvis du kun arbejder hjemmefra. Det kan faktisk godt gå hen og føles en lille smule ensomt.

En hjemmearbejdsplads skal være hyggelig

Et kontor er ikke altid hyggeligt, men en hjemmearbejdsplads behøver jo på ingen måde at ligne et kontor. Sørg for at din hjemmearbejdsplads bliver nøjagtig lige så hyggelig som du kunne tænke dig.

En hjemmearbejdsplads skal være i rolige omgivelser

Skrigende unger og gøende hunde er ikke optimale omgivelser at arbejde i. Sørg for at få lavet din arbejdsplads i rolige og hyggelige omgivelser. Om det er et lille isoleret skur i baghaven, eller bare i den anden ende af huset, har ikke den store betydning, bare det er et roligt sted.

En hjemmearbejdsplads må gerne være smagfuldt indrettet

Gå ikke på kompromis med din hjemmearbejdsplads. Sørg for at indrette med lækre ting som både har en optimal funktion og et lækkert design.