Hold luften ren på arbejdspladsen

Uanset hvor man arbejder og uafhængig af, om man befinder sig i Hjørring eller Horsens, så er det vigtigt, at man arbejder for at skabe et så godt miljø og klima for sine ansatte som muligt. Det er særligt noget, der gør sig gældende, hvis man arbejder et sted, hvor der er meget stærke lugte. Ikke nok med at disse kan være skadelige på sigt, så kan de også være både søvndyssende og skabe gener i form af blandt andet hovedpine.

Derfor er det en fordel at investere i for eksempel et system til udsugning, således luften kan blive mere ren.

Invester i en Geovent

Mange steder vælger man således at opsætte et system, der for eksempel er væghængt, således der altid er udsugning i det lokale, hvor man befinder sig, andre steder er det dog ikke muligt. Og derfor er det værd at tage et kig på de andre muligheder, der byder sig.

Det kan for eksempel være en geovent, som blandt andet kan moneters på væggen, hvorefter en slange med et hoved kan hives ud til det sted, hvor du måtte have behov for det. Det kan være over arbejdsbordet eller hen til et givent materiale.

Husk det helt rigtige mundstykke til din Geovent

Hvis det er noget, som du synes, der lyder som værende en god ide, og måske er det også lige præcis det, du står og mangler på arbejdspladsen, så er du heldig. Find din forhandler af Geovent her og sørg også for at orientere dig i det store udvalg af mundstykker. Her er der flere forskellige modeller, du kan vælge mellem, og derfor er der helt sikkert også en, der passer ind på din arbejdsplads, uanset hvad et er for nogle behov, ønsker eller krav, som du måtte have til de redskaber, der tages i brug af dine ansatte.