Har du brug for nye kræfter til din virksomhed i Horsens?

Hvis du ejer en virksomhed, ved du sikkert også godt, at det er de ansatte, der udgør virksomheden. Det er nemlig deres arbejdsindsats, der er afgørende for, om virksomheden får succes eller ej. Derfor er det også vigtigt, at du altid har nogle faglige og kompetente medarbejdere ansat.

Hvis du har en virksomhed inden for produktion, lager, skovbrug eller lignende, kan du derfor også få stor glæde af arbejdskraft fra udlandet. Der findes nemlig mange dygtige og arbejdsomme mennesker, der er bosat i udlandet. Du kan læse meget mere om fordelene ved udenlandsk arbejdskraft i det følgende.

Arbejdskraft til forskellige brancher

Når det kommer til udenlandsk arbejdskraft, har du mulighed for at hyre medarbejdere til en bred vifte af forskellige arbejdsområder. Blandt andet kan du hyre udenlandske medarbejdere til følgende industrier:

  • Landbrug
  • Industri
  • Gartneri
  • Skovbrug
  • Produktion
  • Lager

Det er arbejdsområder, der kan være svære at hyre folk til i Danmark. Heldigvis står der en masse kompetente mennesker på den anden side af landets grænser.

Spar penge på lønningerne

En stor fordel, ved at ansætte udenlandsk arbejdskraft, er, at medarbejdere ofte ikke kræver en særlig stor løn. Det skyldes, at de ofte kommer fra lande, hvor lønnen rækker længere end i Danmark. Derfor har medarbejderne ikke samme leveomkostninger som danske medarbejdere. Derfor forventer de heller ikke en lige så stor løn.

Samtidig er der også mange af medarbejderne, der har mulighed for at holde sig inden for skattelovgivningens krav om ophold i Danmark. Det vil med andre ord sige, at medarbejderne overvejende opholder sig i deres hjemland, og derfor ikke skal betale dansk skat. Det kommer naturligvis helt an på, om du ansætter medarbejderne varigt eller i en midlertidig stilling.

Få hjælp til at finde de rette medarbejdere

Når du gerne vil ansætte udenlandsk arbejdskraft, er det vigtigt, at du finder noget kvalificeret personale. Derfor kan det også være en god idé at samarbejde med et rekrutteringsbureau, der har specialiseret sig inden for din branche,

Rekrutteringsbureauet vil have det rette netværk til at finde de bedste medarbejdere til dig. Derudover vil de også interviewe medarbejderne, så de sikrer sig, at de er det rette match for din virksomhed.

Hvis du derfor overvejer at ansætte arbejdskraft fra udlandet, bør du helt klart alliere dig med et kompetent rekrutteringsbureau.