Find et billigt golfmedlemskab og kom ud på golfbanen

Dette indhold er sponsoreret

At komme ud på golfbanen er en sjov og lærerig oplevelse, som byder på mange timers underholdning og god motion. Golf er en populær sport, og der findes mange golfbaner rundt omkring i landet. 

Når du vil spille golf, så kan det være overvældende at finde et medlemskab, som passer til dine behov. For mange kan et fuldtidsmedlemskab virke overvældende, da prisen oftest er ret høj. Dermed kan man oftest føle sig presset til at anvende sit medlemskab oftest, for at få mest ud af sit medlemskab. 

Heldigvis findes der mange golfbaner og golfklubber, som kan tilbyde billige golf medlemskaber, så du kan komme ud på golfbanen, uden at dit budget brydes. Læs mere om dine muligheder herunder. 

Flexmedlemskab er din billige mulighed

Som kontrast til et fuldtidsmedlemskab kan du vælge et flexmedlemskab, som oftest er væsentligt billigere. Den billige pris sætter dog ikke begrænsninger, så du kan stadig komme ud og spille golf med dit medlemskort, så du kan spille på baner både i Danmark og i udlandet.

Med dit medlemskort som flexmedlem får du også et officielt handicap, så du kan anvende dit medlemskab alle vegne, så lige fod med alle andre golfspillere. Et billigt golfmedlemskab er derfor inden for rækkevidde, så du stadig får samme muligheder, blot til en billigere pris. 

Gode fordele ved et flexmedlemskab

Først og fremmest er et flexmedlemskab oftest billigere, og du kan nogle steder kun skulle betale helt ned til 500 kroner om året for et medlemskab. Selvom et flexmedlemskab har begrænsede rettigheder til klubber og golfbaner, i forhold til fuldtidsmedlemmer, så får du stadig adgang til golfbaner rundt omkring i Danmark og i udlandet.

Den største forskel er, at du oftest skal betale, når du vil spille på din hjemmebane, altså hos den golfklub, som du er tilhørende. For fuldtidsmedlemmer er dette oftest gratis. Derudover kan du heller ikke deltage i klubmesterskaber.

Til gengæld betaler du et lavere kontingent, så derfor er et flexmedlemskab perfekt til dig, som ikke spiller golf hver dag, men stadig gerne vil have adgang en gang imellem.

Bliver mere og mere udbredt

Flexmedlemskab hos golfklubber bliver mere og mere udbredt, og derfor er der også kun flere og flere golfklubber, som kan tilbyde en form for flexmedlemskab. 

Når du følger linket, kan du finde en oversigt over alle de golfklubber, som kan tilbyde dig et flexmedlemskab Derudover kan du læse mere om dine fordele med et flexmedlemskab, og hvordan du får tilmeldt dig, så du kan komme ud og spille golf.