Driver du landbrug? Så har du brug for disse maskiner

Et landbrugs drift afhænger af mange faktorer. Det er krævende at drive et landbrug, fordi det er omfattende, ofte med både dyr og marker. Som landmand står du sikkert tidligt op og har først fyraften sent på eftermiddagen eller sågar aftenen pga. massevis af opgaver. Derfor har du brug for effektivt udstyr.

Køb en flexsnegl til fodertransportering

En af de maskiner/typer udstyr, du kan få brug for i dit landbrug, er en flexsnegl. En flexsnegl er lavet til på en nem måde at kunne transportere foderet til dyrene. Flexsnegle er ikke svære at installeret. Når de først er monteret, slipper du selv for det hårde og tidskrævende arbejde med at hjælpe foderet hen i dyrenes foderanlæg.

En flexsnegl starter netop med ordet ”flex”, fordi den er fleksibel. Flexsnegle kan nemlig give sig og sagtens dreje i flere forskellige retninger for at tilpasse sig ”ruten”. Vil du gerne have en flexsnegl, kan du købe en hos en af de førende forhandlere af bl.a. landbrugsudstyr.

Med et foderanlæg undgår du spildtid på fodring

Har du i dit landbrug mange forskellige landbrugsdyr og mange af hver slags dyr, er et foderanlæg optimalt. Et foderanlæg sørger for at fordele foderet ud til alle dyrene samtidig. Foderet føres ned i hver enkelt foderbeholder i staldene, hvorefter det frigives via en timer.

Alle foderbeholderne udgør tilsammen selve foderanlægget, fordi de alle er forbundet og altså frigiver foderet på samme tidspunkt. Lyder det interessant med et foderanlæg eller måske blot en udskiftning af dit nuværende foderanlæg, så find info om foderanlæg her.

En effektiv og vellykket arbejdsdag

Med både flexsnegl og foderanlæg er du hjulpet godt på vej til at effektivisere din hverdag i landbruget. Du behøver nemlig ikke at udføre samtlige arbejdsopgaver ved håndkraft, når nogen har opfundet funktionelle maskinløsninger såsom de ovennævnte.