Derfor elsker mænd deres biler

En stor begivenhed har for nylig vist os, at der er utroligt mange mænd, der har en kæmpe interesse og passion i biler. Det gælder selvfølgelig også nogle kvinder, men størstedelen er altså mænd.

 

Begivenheden fandt sted i Vejle d. 4. september, da en masse bilelskere flokkedes om en parade bestående af 333 smukke Porsche-klassikere. Fantastisk var synet, med de smukke biler der stod på rad og række. Et sjældent syn var det da også. Med hele 333 biler i paraden, var paraden den største i Norden.

 

Det er svært at svare på, hvorfor rigtig mange mænd bliver vilde, når der er en parade som den, der fandt sted i Vejle. Begivenheden var helt sikkert et bevis for, at det ikke er en skrøne, at mænd virkelig elsker biler. Hvis man skal vide hvorfor, mænd elsker biler, skal man kigge nærmere på deres biologi. Dér kan man nemlig finde en del af svaret.

 

Testosteron

 

Mange kender til, at mænd har kønshormonet Testosteron. Det er bevist, at hurtige biler sætter gang i produktionen af testosteron. Derfor er det slet ikke spor skørt, at mænd kan finde på at savle over biler. Når en mand opdager, at der er en Porsche til salg i området, kan han blive ellevild.

 

Det er heller ikke for sjov, at hver tredje danske mand bruger bilen som et frirum til at slappe af. Bilens rum har alt, hvad en mand kan drømme om. Et lydanlæg, bløde sæder, AC og sædevarme, er nogle af de ting, mænd elsker ved deres biler. Og så er det ikke mærkeligt, at den for mange mænd føles som et frirum. Dertil kommer selvfølgelig, at den kan trække meget – både tungt læs, – særligt hvis den har anhængertræk, men også at den kan trække godt op i fart.