Der er masser af gode oplevelser i vente i Horsens

Kano

I Østjylland ligger en af Danmarks mange utroligt smukke byer. Har du ikke før været i Horsens, så er det oplagt at bruge en dag eller en weekend her med et rejseselskab, du holder af. Det bør I gøre, og I bør arrangere det således, at I ikke selv behøver at køre. I kan i stedet leje en bus, der kan rumme hele selskabet.

Hvordan lejer jeg en bus?

Du har måske ikke overvejet denne mulighed før. Det kan du så passende gøre nu. Det er nemlig virkelig nemt, det er hurtigt, og det er til gode priser. Du behøver ikke gøre meget mere end at søge på busselskab Østjylland, skrive hvor mange der skal med, hvornår I vil hentes, og hvor I vil hentes. Når dette er gjort, så har du sådan set bestilt en bus.

Der er mange fine fordele ved at blive transporteret i en lejet bus. Der er garanti for, at der er plads til alle. Derudover behøver I ikke selv at køre, og især, hvis der er tale om en længere tur, kan dette være en stor fordel for jer. I slipper for alt bøvlet, og I får med sikkerhed en meget hyggeligere tur ud af at rejse sammen alle sammen.

Hvorfor lige Horsens?

Horsens er først og fremmest en utrolig smuk by. Der er en god blanding af små gyder og gader og lidt større åbne pladser med restauranter, caféer og butikker. I kan altså også både shoppe og få et skønt måltid mad i byen. Hvis I er mere til lidt natur, så kan I jo overveje, om ikke en kanotur på det smukkeste stykke af Gudenåen kunne være noget for jer.

I kan også tage på rundtur i byen og finde nogle af de flotte seværdigheder. Der er fx den smukke Horsens Klosterkirke, som er et herligt syn. Derudover er der selvfølgelig også masser af museer og andre aktiviteter, som I nemt kan få mange timer til at gå med.

Til de kulturinteresserede

Hvis I kan time jeres udflugt rigtigt, så kan I ramme Horsens på en weekend, hvor der virkelig er gang i gaden. Hvert år afholdes der nemlig en teaterfestival, som tiltrækker en masse af Danmarks små teatergrupper. Her er der virkelig folkefest i byen i en hel weekend, og der er oplevelser rundt om hvert gadehjørne. Dette er en oplevelse, der er fuldstændig oplagt for en større gruppe. Der er teaterforestillinger overalt, og I kan helt selv vælge, med hvad og hvornår I vil lade jer underholde.

I kan også nemt tage unge mennesker eller børn med på turen. Der er nemlig masser af børneteater i denne weekend, så der er faktisk underholdning for alle aldersgrupper. I denne weekend summer Horsens af liv, og udover teaterforestillingerne så er der masser af andre initiativer og aktiviteter i byen og omegnen i hele denne weekend. Teaterfestivallen løber af stablen hvert år i september, så I kan godt allerede nu begynde at undersøge, om dette kunne være en mulighed for jer.