3 gode grunde til at erhvervslease firmabilen

I rigtig mange erhverv er der brug for firmabiler til den daglige kørsel. Driver du en virksomhed, og har du planer om at investere i nye firmabiler til firmaet? Så bør du overveje at lease firmabilen fremfor at købe den. Det er en velegnet løsning, uanset om det er til tømreren, maleren eller konsulenten. I det følgende kan du læse mere om, hvorfor erhvervsleasing er en rigtig god idé.

Der er mange penge at spare ved at erhvervslease

Som erhvervsdrivende er man hele tiden på udkig efter metoder, der kan hjælpe en med at spare penge på bundlinjen. En af måderne du kan spare din virksomhed for en masse penge, det er ved at lease firmabilerne. Først og fremmest, så er en erhvervsleaset bil fuldt fradragsberettiget. Desuden kan momsen også trækkes fra. Hos perbcars kan du høre mere om, hvordan erhvervsleasing kan gavne din virksomhed.

Erhvervsleasing giver minimal belastning af likviditet

Erhvervsleasing er en smart leasingform, hvis du godt kan lide at skifte ud i firmabilerne med jævne mellemrum. Når du køber en firmabil, er værditabet størst de første 3 år af bilens levetid, men dette værditab kan du undgå ved at erhvervslease i stedet.

Når du erhvervsleaser firmabilen, fremfor at investere et højt beløb i forbindelse med køb, så frigives der altså kapital og likviditet, der kan bruges på andre mere givende investeringer, som i højere grad kan gavne din virksomhed.

Du kan få mængderabat ved erhvervsleasing af flere biler

Har du brug for adskillige firmabiler i din virksomhed? Hos langt de fleste leasingfirmaer kan du få mængderabat, hvis du erhvervsleaser mere end én firmabil. Du kan altså spare penge ved at få styr på alle firmabilerne én gang for alle. Desuden kan du være helt sikker på, at leasingaftalen skræddersys til virksomhedens og de ansattes behov.