Verdenskendt leverandør af bygningsbeslag og befæstigelsesprodukter flytter til Horsens

Simpson Strong-Tie Danmark er en anerkendt leverandør af bygningsbeslag og befæstigelsesprodukter til bygningsindustrien. Efter mange år er flyttes produktionen fra Odder til Gedved ved Horsens. Strong-Tie er i udvikling og kræver ny lokation med mere plads. 

Gør-det-selv projekter kræver godt håndværk 

I en tid hvor vi er tvunget til at holde os hjemme, er der øget aktivitet hvad angår gør-det-selv løsninger i huset, sommerhuset eller lejligheden. Vi vil gerne sætte vores eget præg på vores hjem, og har en masse tid for hånden, der gerne skal bruges fornuftigt. 

Er du gør-det-selv typen? Så er du sikkert vant til at søsætte en masse byggeprojekter. Som gør-det-selv mand eller håndværker ønsker man naturligvis at anvende materialer og redskaber af en høj kvalitet for at udrette et ordentligt stykke arbejde. Ved mange års erfaring med værktøjer, redskaber og materialer har man en fornuftig ide om hvilke produkter man skal anskaffe sig for at kunne ende med et tilfredsstillende resultat. 

Bygningsbeslag er byggestenen i de daglige projekter 

Ved at arbejde i dybden med nogle projekter af forskellig art, har man rig mulighed for at få fornemmelsen for ydeevne og holdbarhed. Erhverv dig bygningsbeslag, vinkelbeslag og rustfri søm og skruer til dit byggeprojekt. Ved en hurtig Google søgning vil du være langt i forhold til at finde de perfekte materialer til dine projekter. Der findes et væld af rustfri produkter, som har en høj kvalitet og holdbarhed til diverse byggeopgaver. 

Et projekt kan indebære træ, beslag og skruer. For at konstruktionen skal holde i mange år, er det vigtigt at de korrekte materialer passer sammen. Når du arbejder med træ, bruges ofte træskruer, da de skruer er udviklet til at få et stærkt og effektivt greb i træet. Det garanterer stabilitet og god holdbarhed i alt slags vejr. 

Bredt udvalg af bygningsbeslag til byggebranchen 

Bygningsbeslag kan være alt lige fra vinkelbeslag i rustfri til gerberbeslag, hvilket giver et godt indblik i hvor mange forskellige muligheder der findes indenfor byggeri. Der findes uendelige muligheder.  I mange årtier er der fremstillet bygningsbeslag til den danske byggebranche.

Ved arbejde udendørs eller i områder udsat for meget fugt og kolde temperaturer, kan det være essentielt at anvende rustfri søm og skruer i arbejdet med dine byggeprojekter. Skruer af forskellig art bliver brugt til flere typer bygningsbeslag. Det er vigtigt at bruge skruer specielt fremstillet til træ, beton eller andet. Et strategisk overblik over dit byggeri skal minimere risikoen for fejl og forkert anvendelse af materialer undervejs i projektet.