Spar på pladsen med denne løsning til puslebordet

Det er langt fra de færreste forældre, der kæmper med at få plads til det hele i boligen, fordi babyer og generelt børn kræver en del udstyr. Derudover er pengene er ofte knappe, når det første barn bliver en del af familien, da mange vælger at få et barn, mens de studerer eller lige er kommet ud på arbejdsmarkedet.

Puslebord til vægophængning

Siden det kan knibe med pladsen i boligen, når man får børn, søger mange forældre smuthuller, hvorigennem de kan løse problemet uden at undvære udstyr til barnet. En smutvej er et puslebord til væg. Det fylder mindre end et almindeligt puslebord. Det gør det, fordi idéen med det er, at det hænger på væggen og kan foldes ud i horisontal vinkle fra væggen. Når brugen af det er overstået, kan det foldes tilbage og hænge fladet op ad væggen igen. Med mange væghængte pusleborde hører et par hylder ovenover, men i sammenhæng med puslebordet, hvorpå man kan stille et par andre remedier til omsorgen af barnet – eksempelvis sutteflasker og håndklæder. Du kan hænge puslebordet på børneværelset, eller du kan vælge at have det hængende på badeværelset. Uanset placeringen vil det desuden ikke synsforstyrre nær lige så meget som et stående puslebord; Det er jo skjult, når det ikke benyttes.

Hav styr på den tilgængelige plads

Det allervigtigste, når man vælger, hvilket puslebord man skal have i hjemmet til sit/sine barn/børn, er at tjekke målene. Det er ikke sikkert, rummet, hvori det skal hænge(eller stå), er særligt stort. Derfor skal man sørge for, at man ikke får købt et for bredt eller langt/højt puslebord. Det kan selvfølgelig typisk byttes, men det er ikke sikkert, det er det, overskuddet rækker til under eller efter en graviditet. Der medfølger trods alt en del ansvar og nye opgaver, når man får et barn ind i familien.