Sådan indretter du dit hjem personligt

Er du lige flyttet ind i en ny fed lejlighed eller et stort hus i skønne Horsens, og ved ikke hvor du skal starte? Eller har du bare endnu ikke fået taget dig sammen til, at give lejligheden en ordentlig skalle med en gennemført og personlig indretning? Mange hjem kan hurtigt blive upersonlige og ligne tilfældige bolighuse, hvis man ikke får tænkt en ekstra gang over indretningen. I denne artikel kan du læse dig frem til nogle tips om, hvordan du fremhæver din egen personlighed og lige netop det, som du kan lide, i din helt egen bolig. 

Få din interiør hjem med få klik

Det kan først og fremmest være besværligt, hvis man skal i 10 forskellige butikker for at finde lamper, pyntepuder og diverse boliginteriører, som man kan være med på tidens nyeste trends. Der kan det være en fordel, hvis man kan finde det hele på ét sted – og endda på nettet. Så kan du sidde derhjemme og klikke alle tingene til din moderne stue hjem. Hvis du eksempelvis mangler møbler skandinavisk design til hele hjemmet, har House Doctor alt, du skal bruge. Samlet på ét sted. Det gør det en del mere overskueligt. 

Det er dog vigtigt, at du tænker over propositionerne, inden du klikker en ny sofa hjem. Tænk over størrelserne på dine rum og køb møbler og lamper, som passer til. Brug gulvpladsen, når du indretter; ikke alle møbler behøver at stå op af en væg. Og tænk på, at det hele skal hænge sammen.

Find din helt egen indretningsstil

Det er ofte forarbejdet, som er vigtigst, når man skal indrette. Læg kræfter og energi i, at finde ud af, hvad du godt kan lide og hvad, der ville se fedt ud sammen. Tænk også arkitekturen samt naturen udenfor vinduerne ind i dine planer. Lav et moodboard eller collage på computeren eller klip en masse ting ud fra diverse indretningsmagasiner, og skab et overblik over din stil. Så kan du altid vende tilbage til det, hver gang du skal træffe en ny beslutning.

Brug kunst til at fremhæve din stil

Alle kan hænge nogle billeder op af børn og børnebørnene, men det er ikke her, du kan skille dig ud fra mængden. Brug noget tid på at lede efter og finde kunst til dine vægge, som du både har lyst til at kigge på hver dag, og som du synes afspejler dig. Det er igennem kunsten, at du for alvor kan sætte et personligt touch på dit hjem. Og igen; det behøver ikke gå hurtigt. Køb og find kunst gennem hele dit liv.