Reachtrucken – en væver truck

Reachtrucken – en væver truck

Reachtrucken er en helt særlig version af gaffeltrucken. Denne reachtruck er dog også fuldt ud en truck. Der findes nemlig rigtig, rigtig mange forskellige varianter og modeller af trucks. Reachtrucken er, som allerede nævnt, heriblandt. Det kan dog undertiden være svært at finde rundt i dette hav af forskellige trucks. Hvad skal man dog vælge, når der nu er så mange muligheder, at man næsten bliver helt handlingslammet? En handlingspluralitet af mulighed, hvad Kierkegaard i sin bog Begrebet Angst identificerer som angsten. Måske man dog ikke er angst, når man skal vælge, hvilken truck man skal benytte, men overdrivelse fremmer forståelsen: Det kan være svært at finde ud af, hvilken truck man skal benytte sig af. Allerførst handler det om at identificere sine behov. Hvor stor er pladsen på det respektive lager? Hvor tunge er tingene? Hvor meget power skal jeg bruge? Hvilken, man skal benytte, afhænger altså af den konkrete opgave og mere generelt om den type opgaver, som man skal have trucken til at varetage. Hvis man skal løfte store og rigtige tunge ting samtidig med, at man har oceaner af plads på (det kunne være) lageret, lufthavnen, hallen eller hvor det nu kunne være, at man har brug for en truck til at fragte og transportere varer og andre sager, er det en stor truck med power, som man skal have fat i. Men hvis man har brug for en mere spidsfindig version, der er mere manøvredygtig, har man brug for en mere væver truck. Reachtrucken har man da brug for. For reachtrucken varetager nogle bestemte opgaver, som den mere konventionelle, grove og store gaffeltruck ikke er i stand til at varetage, nemlig transporten af ting og sager på lagre, hvor pladsen er trang.

Reachtrucken på det trange lager

Reachtrucken er som sagt en mere væver og snild version af gaffeltrucken. Reachtrucken er skræddersyet til lagret, arbejdspladsen, bagagefragtningen i lufthavnen, hvor der ikke er særligt meget plads. Reachtrucken er dermed med til at sikre, at man til fulde udnytter det opbevaringspotentiale, som man har på sit lager. Mange ville jo nok tænke, at hvis pladsen blev trang, at man ville være nødt til at opgradere sit lager. Man kunne da enten vælge at udbygge sit lager (dyrt) eller leje et større lager (dyrt). Her kommer reachtrucken med et genialt forslag, der både er billigere og sikrer, at man får fuld valuta for sine penge. I stedet for at udbygge eller leje større lokaler kunne man vælge at skubbe hylderne på lageret tættere sammen og ydermere kunne man købe højere hylder. Pladsen bliver da mindre, men ved at købe nye, snildere reachtrucks kan dette sagtens lade sig gøre.

Reachtrucken – lidt info

Reachtrucken boltrer sig på det trange lager, da den, som allerede nævnt, er specialdesignet hertil. Reachtrucken kan med sit design sagtens komme rundt på et lager, hvor der er trangt om hjørnerne og højt op til hylderne. Den er mindre, men stadig kraftfuldt nok til at den sagtens kan løfte de nødvendige tunge ting op på deres pladser.