Pixojet.dk – en stødt voksende ’Super-store’

At skulle punge mange penge op af lommen for blækpatroner og lasertonere, er der vist ikke mange forbrugere, med behov for at benytte en printer, som gør velvilligt; i stedet er det blot en ting, man gør, fordi man absolut skal, hvis man da ellers er interesseret i fortsat at kunne anvende sin printer.

Men vidste du, at du til en vis grad selv kan bestemme, om dét, at anvende en printer, skal koste dig dyrt eller mindre dyrt?

Hos den danske webshop Pixojet.dk kan du selv vælge, om du vil lægge dyre, originale forbrugsstoffer til din blæk- eller laserprinter i kurven eller den pågældende virksomheds væsentlig billigere, kompatible printerpatroner og tonere.

Forskellen i udskriftskvaliteten opnået ved brug af de 2 typer af forbrugsstoffer er i dag så minimal, at den kan være svær at se med det blotte øje.

Som oftest indeholder de kompatible patronhylstre og tonerkassetter også væsentlig mere forbrugsstof end de originale, hvorfor du med de kompatible forbrugsstoffer kan få produceret mange flere print også endda til billigere priser.

Kompatible forbrugsstoffer til printere er Pixojets kerneprodukter og speciale, og webshoppen er i dag én af Danmarks førende og mest anerkendte leverandører af billigt kvalitetsblæk og -toner, hvor til flere hundrede privat- og erhvervskunder dagligt strømmer for at afgive sine bestillinger i ønsket om at reducere sine printomkostninger.

Pixojet.dk – mere end bare blækpatroner

Pixojet.dk startede i sin tid ud med kun at forhandle kompatible blækpatroner og lasertonere.

That’s it.

Ønsket fra virksomhedens side var nemlig at give danskerne mulighed for at udskrive billigt, da Pixojet selv var (og er stadig) af den holdning, at printerpatroner og lasertonere ikke skal koste mere end højest nødvendigt.

I takt med at kundeskaren voksede, fik Pixojet dog også lyst til at dække flere behov i samme webshop end blot behovet for at udskrive billigt.

Kompatible printerpatroner og tonere er til stadighed Pixojets kerneprodukter og bedst solgte produktgrupper, men Pixojet.dk er i dag meget mere end bare blækpatroner og lasertonere.

Kontorartikler, elektroniktilbehør til mobil, pc og tablet, populært legetøj til børn; alt dette og meget mere til kan i dag også lægges i indkøbskurven på Pixojet.dk; og det er bestemt også noget, som virksomhedens mange kunder gør!

Dykker man ned i virksomhedens ’maskinrum’, og lister en håndfuld ordrer eller to igennem, tegner der sig også et billede af, at det nærmere er reglen frem for undtagelsen, at mange blandede varelinjer fremgår af de forskellige bestillinger, hvorfor Pixojets kunder lader til at være vilde med det brede sortiment, som webshoppen har at tilbyde!

Er du ikke allerede selv bekendt med den alsidige, danske ’Super-store’, så sving forbi webshoppen og bliv overrasket over alle de købsbehov, som du kan få dækket ét og samme sted.

Dét kan Pixojet.dk tilbyde dig:

  • Bredt varesortiment bestående af +8.000 varenumre
  • Dag-til-dag-levering på +7.000 varenumre
  • Mulighed for gratis afhentning på virksomhedens adresse på Siriusvej 17 i Ikast
  • 120 dages fuld returret
  • 5 års udvidet reklamationsret på alle kompatible printerpatroner og lasertonere (lovpligtig 2 års reklamationsret på alle andre varer)
  • Billig fragt
  • Prisgaranti
  • Erfaren, dansk kundeservice
  • 100% tilfredsgaranti

God fornøjelse!