Indret med spejle i de små rum

Mange drømmer i dag om storbylivet. Der er nogle romantiske tanker forbundet hermed, og flere der finder det tiltrækkende med et pulserende liv, masser af kulinariske oplevelser og sociale arrangementer, der blot står i kø for at blive taget imod, finder også de større byer i landet interessante.

Det er for eksempel noget, der gør sig gældende med Horsens, som er en by, der tiltrækker flere. Efterspørgslen betyder dog også, at der er rift om de gode boliger. Dem der har en god beliggenhed og dem, der består af flere kvadratmeter.

Vælg spejle på hjul

Det betyder, at mange må gå på kompromis, og ofte er det pladsen, der slækeks på. Indretningen skal derfor være grundig, så pladsen udnyttes mest optimalt, og det er også praktisk med multifunktionelle løsninger.

Særligt er det også en fordel med spejle på hjul. Sådanne kan du nemlig let flytte omkring, så du får et spejl det sted, hvor det synes mest optimalt for dig. Du kan flytte det efter det bedste lys, når du skal gøre dig selv i stand, eller du kan rykke rundt på det for at få plads til livet på de få kvadratmeter.

Snyd øjet til at se større rum

Men spejle generelt har også en anden funktion – særligt i små rum. Et spejl kan nemlig snyde øjet og dermed yde et synsbedrag. Det vil sørge for, at et rum synes større, end det egentlig er, og derfor vælger flere at bruge store spejle i særligt små rum. Det kan være i en entre eller måske i en stue, der har flere forskellige formål, idet den om natten også er et soveværelse og om dagen også er en spisestue.

Derfor bør du finde frem til et spejl og med fordel spejle på hjul, som du kan indrette dig med i din mindre bolig.