Indret dit badeværelse med disse tre typer tilbehør

Det er sjældent, at vi går all in på indretningen af badeværelset. Badeværelset er mest af alt et praktisk rum, hvor vi sikrer os selv en god hygiejne med vores daglige rutiner. De fleste er af den opfattelse, at der kun behøver at være det mest nødvendige såsom bruser, toilet og håndvask på et badeværelse. Men du kan faktisk gøre badeværelset utrolig hyggeligt, hvis du blot bruger lidt tid på at indrette det. Derfor vil i denne artikel hjælpe dig på vej ved at give tre gode bud på det helt rigtige badeværelsesudstyr, som kan gøre dit badeværelse hyggeligt og indbydende.

Sæbedispenser

Du har højst sandsynligt ikke skænket det en tanke før, men en sæbedispenser er faktisk et ret vigtigt element i indretningen på badeværelset. Du bruger sæbedispenseren hver gang, du vasker hænder, og den har en fremtrædende plads lige ved håndvasken. Det kan derfor gøre en stor forskel, hvis du vælger at udskifte din gamle sæbedispenser med en ny og flot model. Der findes nemlig sæbedispensere i alverdens forskellige designs, farver og materialer, som kan matche lige netop din indretningsstil. Du kan eksempelvis vælge en i klassisk marmor, hvis du går efter den romantiske stil. Hvis du indretter mere orientalsk, så vælg en i bambus eller rustik keramik, og hvis du har en minimalistisk og nordisk stil, så gå efter en i stilrent stål. Vælg også gerne en tandbørsteholder i samme farve og materiale.

Rullebord

Et rullebord på badeværelset er en utrolig smart måde at kombinere det praktiske med det æstetiske. Det er praktisk, fordi du kan opbevare en masse ekstra ting på de tre niveauer, som et rullebord oftest består af. Hjulene gør, at du nemt kan flytte bordet nøjagtig derhen, hvor du ønsker. Det er samtidig et flot indretningselement, fordi du kan bruge det til at vise netop din personlige stil frem gennem håndklæder i bestemte farver, en særlig plante eller måske dit smykkeskrin. De ting, du vælger at stille frem på bordet, står til åbent skue for dine gæster, og rullebordet vil derfor kunne afspejle lidt af din personlighed. 

Vasketøjskurv

Der er begyndt at dukke utrolig mange flotte vasketøjskurve op i løbet af de sidste ti år, og en vasketøjskurv er derfor ikke længere blot en praktisk plastikkurv, der gemmes væk bag badeværelsesdøren. Du kan nu bruge vasketøjskurven til at indfange din indretningsstil, og den må gerne få en iøjnefaldende placering. Hvis du vælger en kurv i samme materiale som din sæbedispenser og i samme farvenuancer som eksempelvis dine håndklæder og dit bruseforhæng, så får du skabt en flot sammenhæng og helhed i stilen på dit badeværelse.