Hvornår giver det mening at bestille etiketter på rulle?

Etiketter på rulle

Når man skal købe nye etiketter, skal man finde ud af, om man vil købe dem på rulle eller ark. Der er fordele og ulemper ved begge dele, men i langt de fleste tilfælde giver det bedst mening at købe dem på rulle.

Hvis du er i tvivl om, hvad der giver bedst mening for dig, er det vigtigt, at du stiller fordele og ulemper ved begge dele op mod hinanden, så du træffer din beslutning på et fornuftige grundlag.

Ved du ikke, hvornår det kan give mening at købe etiketter på rulle, så skal du blot læse med herunder, hvor du finder en række scenarier, hvor det giver god mening at gøre.

Hvis man skal bruge rigtig mange etiketter

Hvis du står i en situation, hvor du skal bruge et stort antal etiketter, er det som regel en god idé at købe dem på rulle. Det fylder nemlig markant mindre at have dem på rulle, end at have en masse ark til at flyde.

Har du planer om at bestille flere tusinde etiketter, giver det derfor sjældent mening at bestille dem på ark. Det kommer nemlig til at fylde alt for meget, da der sjældent kan være mange etiketter på hvert ark.

Vil du gerne undgå at stå i en situation, hvor hele kontoret eller lageret flyder over med etiketter, er det derfor en god idé at bestille dem på rulle, så de ikke optager for meget plads.

Hvis de skal bruges til maskinpåsætning

Er der tale om etiketter, der skal sættes på med en maskine, vil det i de fleste tilfælde være et krav, at de sidder på en rulle, da maskinen ellers ikke kan finde ud af det.

Hvis du skal bruge dine nye etiketter til dette, er det derfor vigtigt, at du finder et sted, hvor du kan købe dem på rulle, så du er sikker på, at du ikke skal i gang med at sætte alle etiketter på med hånden.

I denne forbindelse er det vigtigt, at du sikrer, at der er taget højde for både spoleretning, spoling samt kernestørrelse, da alle tre ting skal passe til den maskine, hvori du skal bruge dine etiketter.

Hvis man vil have mængderabat

I de fleste tilfælde er der også en del penge at spare, hvis man vælger at købe sine etiketter på rulle. Det sikrer nemlig ikke blot, at du kan købe en større mængde per gang, men også, at det er lettere at producere dem.

Hvis du gerne vil være sikker på, at du ender med at få dine nye etiketter til den bedst mulige pris, er det vigtigt, at du sørger for at købe dem på rulle, da det som regel vil give dig den bedste pris.

Det er ikke alle steder, at der gives lige god rabat, hvis man dropper ark til fordel for rulle, men det er dog en kutyme, der gør sig gældende for langt de fleste producenter, hvorfor det naturligvis er værd at gøre, uanset hvor du bestiller.