Guiden til dig, som skal indrette sit nye hjem

Først og fremmest tillykke med jeres nye hjem i Horsens! Det er en dejlig følelse endelig at have fundet et dejligt hus, som man kan bo i – uanset om det er mange år frem eller midlertidigt. Hvis du er ved at være klar til at læsse flyttekasserne på flyttebilen, som har sat GPS’en mod jeres nye hjem, så kan du her få et par gode råd til den forestående indretning.

Indret med stil

For at du kan skabe dit drømmehjem, kan du med fordel lægge en plan over indretningen. Både så den passer til jeres hverdagsrutiner, men også så de forskellige rum indbyder til, at man opholder sig derinde.

Når du skal indrette dit hjem, kan du med fordel overveje rummenes såvel som møblernes funktionalitet og design. Bliv inspireret f.eks. online, eller tag ned i forskellige møbelforhandlere. Tænk over, hvor møblerne skal stå, og om I måske har behov for flere eller andre. De små detaljer som vægpynt og tæpper kan give den helt rigtige følelse af hjemlig hygge.

Sæt dit præg på huset

Fremstår huset indflytningsklart, eller er en renovering nødvendig? Måske skal du spekulere i omplacering af vægge, så rumfordelingen er mere funktionel for din familie, eller måske står der udskiftning af vinduer eller tag på programmet. Et nyt tapet eller gulv kan også gøre en forskel for, hvordan huset kommer til udtryk.

Hvis du har besluttet dig for, at du skal ud at investere i et nyt tag, fordi det ikke holder tæt eller af andre grunde, så kan du nemt finde et, der passer til dit hus og din smag. Du kan også blive inspireret af nabolaget, hvis kvarteret fx er præget af forskelligartede hustage af decra, tegl eller tagpap. Eller måske er det normen at vælge det samme sorte decratag?

God fornøjelse med at indrette jeres nye hjem!