Gør havearbejdet nemmere med dette udstyr

Synes du, at havearbejdet er en sur opgave, der kræver en masse tid, men som du egentlig ikke har lyst til – og leder du hele tiden efter måder, hvorpå du kan gøre din egen arbejdsindsats i haven så lille som muligt? Så skal du takke dig glad for den hurtige udvikling indenfor teknologi i dagens samfund. De mange maskiner har nemlig også for længst fundet vej ud i haverne, og det kan du altså nemt gøre brug af.

Robotter klarer pligterne for dig

Græsplænen er en af de dele af din have, der hele tiden kræver din opmærksomhed. Lidt ligesom en hund der skal fodres og luftes, kræver græsplænen særligt i sommermånederne at blive slået i tide og utide.

Og lige præcis græsplænen er en af de tjanser, som rigtig mange danskere godt kunne tænke sig at slippe af med. Ved at få installeret en robotplæneklipper kan den bare tage tjansen, og du skal kun lige slå plænen en enkelt gang, inden robotten sættes op.

Flishugger

Hvis du har gang i et haveprojekt, der involverer at fælde nogle træer, kan det godt virke meget uoverskueligt, når de bare ligger der og fylder i haven. For hvordan får du dem lige fjernet igen? Først og fremmest kan du bruge en flishugger til at hugge træet i mindre stykker, og så er det lidt mere overskueligt at skulle fjerne det bagefter.

Stennedlægningsfræser

Hvis din græsplæne er helt vissen og død, kan det nogle gange godt være for sent at redde den – og så må du i gang med at så en ny. Hvis du ikke gør det ordentligt, vil du dog hurtigt finde ud af, at det faktisk godt kan være sværere end som så. Ved at bruge en stennedlægningsfræser til arbejdet, sikrer du et fint lag jord øverst oppe, der er meget optimalt for græsset at gro i.