Gør garagen til dit nye opbevaringsrum

Kniber det med pladsen derhjemme? Hvis ja, så har du nok svært ved at få plads til alle dine ting, og du har sikkert gjort dig nogle overvejelser om, hvad du kan gøre ved problemet. Måske har du overvejet at skille dig af med nogle af de ting, som der ikke rigtigt er plads til. Dette er dog lettere sagt end gjort, for der er sikkert en grund til, at du har valgt at beholde dem. Det kan også være, at du har overvejet at leje et opbevaringsrum. Denne løsning kan være fordelagtig på mange måder, men den holder kun, hvis du kan klare, at dine ting ikke er i din nærhed hele tiden.

Heldigvis giver opbevaring hjemme i garagen dig mulighed for at opbevare dine sager derhjemme, selvom du ikke har mere plads i selve boligen.

Fordele ved opbevaring hjemme

Der er en masse fordele ved at opbevare i din garage eller lignende. Det er først og fremmest en billig løsning, fordi du ikke skal bruge penge på at leje et depotrum. Derudover er det rart og praktisk, at du altid kan komme til dine ting og have dem i nærheden.

Sørg for, at din garage egner sig til opbevaring

Hvis du gerne vil gøre din garage til det perfekte opbevaringsrum, er det et must, at den er sat ordentligt i stand. Den skal nemlig give dine ting den bedst mulige beskyttelse af vind og vejr og sørge for, at dine sager ikke udsættes for fugt. Derfor er det en god idé at undersøge, om gulvet i din garage eller i dit skur er lagt med en fugtspærre, der kan forhindre fugt fra at trække op. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du overveje at lægge et nyt gulv, her kan du evt. bruge herregårdssten, og ellers må du nøjes med at bruge rummet til opbevaring af ting, der kan modstå lidt af hvert.