Find tanke, brændere og coils til din e-cigaret

Hos SMOKE-IT finder du alt inden for væskebeholdere, brændere/coils og tanke til din e-cigaret. De har et stort udvalg af forskellige varianter af tanke – både med udskiftelige coils, men også clearomizers af engangstypen. Der findes et hav af forskellige tanke til e-cigaretter og SMOKE-IT har naturligvis de bedste, der findes på markedet. Det kan være svært at finde den helt rigtige e-cigaret-tank, især hvis du er nybegynder inden for dampe. Her kan du altid få hjælp af deres altid supervenlige kundeservice, der med glæde står klar til at hjælpe og vejlede dig, så du finder det helt rigtige, der passer til lige netop dine personlige præferencer. Med deres venlige kundeservice er det nemt at finde tanke, brændere og coils.

De står klar til at hjælpe dig på deres hjemmeside og i en af deres mange butikker. Det er faktisk altafgørende for din oplevelse af, hvor godt dampen fungerer, at du får valgt den helt rigtige væskebeholder til din e-cigaret!

Væskebeholderen i din e-cigaret er én af de allervigtigste funktioner. En væskebeholder har flere navne. Den bliver både kaldt ”tank, ”brænder”, ”clearomizer”, ”atomizer” og ”cartomizer”. Disse er alle navne for den tank-enhed, der har med fordampning af e-væske at gøre. Den findes i mange forskellige variationer og med forskellig modstand (Ohm-styrker), som giver den optimale dampoplevelse for dig og fremhæver smagen i din e-væske.

Den består af en tank, hvori du påfylder din e-væske. Den er forsynet med en glødetråd (coil) og er dén del, som fordamper e-væsken og dermed gør den i stand til at levere den ønskede mængde damp. Coilen er spoleformet og viklet omkring vat eller en væge, som optager e-juicen og giver smagen. Når batteriet aktiveres, suger vattet væsken til sig, så den bliver opvarmet og derved bliver til damp.