Find den rette båndsav til dit værksted

Både på professionelle værksteder samt på hjemmeværkstedet er det vigtigt med et solidt udvalg af værktøj i god kvalitet samt maskiner, som kan gøre arbejdet nemmere.

En type sav, som du med sikkerhed kan overveje at anskaffe dig, hvis du ikke allerede har den, er en båndsav. Her er der tale om en effektiv og alsidig sav, som er uundværlig for de fleste, der arbejder professionelt med metal eller træ, og som ligeledes kan være uundværlig for dig, der beskæftiger dig med metal eller træ på fritidsplan.

Find en model, der passer til dine behov

Der findes flere forskellige typer af båndsave, og der skelnes blandt andet ofte mellem, om de primært skal bruges med metal eller med træ. Hvis der er ét af de to materialer, som du hovedsageligt arbejder med frem for det andet, vil det derfor være oplagt at vælge en båndsav, der er specialiseret til dette materiale.

En båndsav til metal vil typisk også kunne bruges til kunststof.

Udover at vælge båndsav ud fra, om den skal kunne skære i metal eller træ, kan du også vælge ud fra, hvor effektiv en maskine der er tale om. Der er nemlig store forskelle på, hvor hurtige maskinerne arbejder, og hvis det betyder noget for dig, at din maskine er effektiv, er det dermed om at vælge én, der er det.

Et stort udvalg af rullebaner

I sortimentet af båndsave finder du i øvrigt også rullebaner, der kan være nyttige på værkstedet. De findes i forskellige størrelser, så du kan finde en, der imødekommer dine behov og ønsker. Rullebanerne er justerbare i højden, så du kan tilpasse dem din højde, og så du undgår at få ondt i ryggen eller lignende, når du arbejder.

Hvis du er interesseret i at få fingrene i en professionel båndsav eller en rullebane, kan du undersøge udvalget med det samme.