Få bugt med de genstridige stubbe efter fældning

Har du hus og have, og gror der et eller flere træer på din grund, er der stor sandsynlighed for, at du på et tidspunkt er kommet ud for eller senere vil komme ud for at skulle fælde. Det kan i sig selv være en krævende og udfordrende opgave, men typisk er kampen blot lige begyndt. De genstridige stubbe kan nemlig kræve en del mere målrettet bekæmpelse.

Sådan kan du komme de genstridige stubbe til livs

En af de helt centrale løsninger, når det handler om at få gjort kål på genstridige stubbe, er såkaldt stubfræsning eller rodfræsning. Disse metoder er billige og effektive, og efterlade ikke de samme voldsomme indgreb, som det for eksempel ville være tilfældet med at gravemaskine.

Har du også en eller flere stubbe, der irriterer på din grund? I så fald kan du blive klogere på stubfræsning i Horsens og omegn. Her kan du få foretaget alle former for rodfræsning. For eksempel kan du få fræset stubbe eller rødder helt ned til 30 cm i dybden fra følgende genstridige planter:

  • Bambus

  • Diverse træer

  • Hække og buske

Med stubfræsning slipper du for svineri

Et af de helt store argumenter for at få foretaget stubfræsning er, at du med denne fremgangsmåde slipper for svineri i haven eller store stykker rod der skal køres væk. Tilbage efter fuldendt stubfræsning er nemlig blot en mindre mængde smuld.

Smuld kan køres bort, eller det kan med fordel spredes i bede eller langs hækken. Det er en meget naturlig måde at skaffe de genstridige rødder bort. Efterhånden vil det blive til muld, og så vil du snart glemme, hvor besværlig stubben før var.

Vil du gerne have foretaget stubfræsning, kan du med fordel tage kontakt til en lokal udbyder. Undersøg i den sammenhæng også emner såsom rodfræsning, topkapning eller træfældning.