Er du studerende og mangler akut plads i din lejlighed? Læs med her

Måske du endelig er flyttet hjemmefra og derfor har fået alle dine ting fra dine forældre med ind i din lejlighed. Du har også købt nogle nye ting, og sådan bliver en etværelseslejlighed hurtigt fyldt op. Du kan godt mærke, at det ikke lige er det samme som at bo hos mor og far, og der var der trods alt meget mere plads. Men du vil heller ikke skille dig af med de ting, som du har, for det er jo ting, som du holder af. Du leder derfor efter måder, hvorpå du kan beholde tingene på.

Få et depot rum med plads til dine ting

En af mulighederne, er at få et depotrum til alle ting, så de opbevares sikkert, og du også altid har mulighed for at hente det, når du får brug for det. Det ville naturligvis være nemt, hvis du kunne have det i nærheden, men det kan være, at du kan finde et, der ikke ligger for langt væk fra dit hjem, og herved letter du arbejdet for dig selv. Det er også rart for dig at have dit eget depotrum, så du selv kan lave en struktur i rummet. Du kan læse mere om, hvad du kan gøre for at få mere plads ved at trykke her.

Forhør dig med dine forældre

Det kan være en god idé at høre dine forældre, om de har mulighed for at opbevare nogle af dine ting, hvilket de nok helt sikkert gerne vil hjælpe med. Det er ikke meget plads man har i sådan en lejlighed, og det kan hurtigt resultere i at se rodet ud, hvis man propper for meget ind på lidt plads. Det er derfor en god mulighed at forhøre sig med dine forældre, når de sikkert har pladsen til det.