6 gode grunde til at bosætte dig i Horsens

Kommunen arbejder hele tiden på at forbedre byen, senest er gågaden blevet renoveret. Arbejdet med at gøre byen til et sted i udvikling betyder også, at der tiltrækkes nye arbejdspladser. Der er også et godt studiemiljø på den nye campus. Du kan læse mere om Danmarks 8. største by flere steder på nettet.

Når du skal finde ud af, hvor du skal bo, så start med at søge efter: hus eller lejlighed Horsens . Her er 6 gode grunde til hvorfor.

Underholdning

Der er et spændende handelsliv med mange forskellige butikker og spisesteder på Danmarks bredeste gågade.

Der er mange kulturtilbud, der er både superligafodbold og koncerter. De største koncerter i Danmark har været arrangementer ved Forum i Horsens (85.000 gæster til både Madonna og Rolling Stones).

Oplevelser udendørs

Du kan besøge historiske steder. Katharina den store, kejserinden af Rusland, forviste 2 prinser og 2 prinsesser, som levede deres liv i et stort hus på torvet i Horsens. De er endda begravet i byen ved Vor Frelser kirke.

Hvis du holder af frisk luft og natur, så kan du gå en tur i det naturskønne Nørrestrand, hvor også mange forskellige slags fugle holder til.  Eller du kan besøge Bygholm Park, hvor der både er en legeplads til børnene og en sø. Den genfundne Bro er et andet sted for de naturglade, her kommer over 100.000 på besøg hvert år.

Arbejdsliv – og studieliv

Den geografiske placering centralt i Østjylland gør Horsens til et populært sted for virksomheder at flytte til. Der er nu over 4.000 virksomheder, og du kan nå ca. 500.000 arbejdspladser indenfor 1 times kørsel.

Studiemiljøet udvikler sig også, der er ved at blive bygget nyt campus. Der bliver plads til 8.000 studerende på 85.000 m2. Det bliver et stærkt centrum for uddannelse, som også vil hjælpe virksomheder, når de skal rekruttere medarbejdere i fremtiden.