5 typer skilte som du kan have gavn af

Driver du en virksomhed, hvor der skal bruges et nyt skilt et det ene eller andet omfang? Så kan jeg fortælle dig, at du er kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på 5 typer af skilte, som du kan bruge i din virksomhed.

Skilteproduktion kan resultere i flere forskellige typer af skilte, hvilket er noget, som du vil præsenteret for i det nedenstående. Der er blandt andet et skiltefirma i Horsens, der kan levere kreative løsninger, uanset hvad du er på jagt efter.

Udhængsskilte

Den første type af skilt er udhængsskiltet. Udhængskiltet – eller vingeskiltet – er kendetegnet ved, at det hænger vinkelret på bygningens eller butikkens facader, hvor det tydeligt kan ses fra siden. Det er især populært i indkøbscentre, hvor man ofte ser butikkerne fra siden.

Facadeskilte

Den næste type af skilt er facadeskiltet. Facadeskilte er nok den mest udbredte type, fordi det er oceaner af muligheder, når det kommer til udsmykningen af facadeskiltet. Facadeskilte kan nemlig designes på en lang række forskellige måder, hvorfor det kun er fantasien, der sætter grænser.

Fingerpost

Den type af skilt kan bruges til angive retninger. Det er populært at anvende fingerposter steder, hvor der er forskellige steder at besøge. Det kunne for eksempel være i en større virksomhed eller forlystelsespark.

Skiltestander

Denne type af skilte er udbredte i eksempelvis boligområder eller boligkomplekser, hvor skiltestanderen kan bruges til at indramme en oversigt, så man kan finde fra A til B. Skiltestandere kan fås i forskellige størrelser, hvorfor skiltestandere også kan bruges til en lang række andre formål.

Skiltepyloner

Denne type af skilt kan passende bruges på jorden foran virksomhed. Her kan skiltet angive, hvad der eksempelvis er at finde på de forskellige etager i bygningen. Det er selvfølgelig helt op til dig at vurdere, hvad der skal angives på skiltet.